Sunday, 31 December 2017

sebab saya masih takpaham

assalammualaikum

aku cuma nak berkongsi apa aku rasa. sebab disini more on privately and no more viewers like before.

just luah isi hati. tak tahu nak mengadu pada sesiapa yg bergelar insan.

ini aku. insan yang more secretive.

baru-baru ini. (tak baru sangat)

aku kecundang dalam satu hubungan.

Dan aku tahu ini more silap daripada aku sendiri.

Aku tahu. Dan tiada lagi peluang utk aku. Its ok.

Dulu.
masa kecundang.
serius aku meroyan, meratap, merayu.

Macam orang gila
macam tiada kumbang lagi dekat dunia ni.

dan mengharap dia sentiasa dia membalas di whatsapp.

ada balas. ada tak.
mungkin dia kata malas nak layan perempuan meroyan ni.

yela, kalau aku pun malas. dah aku tak nak.

Tapi aku masih ingat a few statement.

kita pisah cara baik. kita kenal cara baik. so kita kawan jela dengan baik (itu fahaman)
dan perlahan aku cuba memahami. takes a few month.

but lately.
ini aku tak paham.

kau sentiasa "ludah" kat aku.
apa aku kata, apa aku buat, semua menjadi satu statement. "more on critics"

i dont know. kadang aku malas dah nak layan.

but when something dah lebih, aku membalas. which is not good for me.

because when i gave one shoot, there's a lot shoots will come back.

yes seriously why u did to me?

apa lagi yang awak mahu.?

awak dah ada life awak sendiri
awak dah ada pasangan (tunang) awk sendiri yang menunggu masa utk tiba hari bahagia
awak dah punya segalanya.

tapi saya takde pape pun.

life yang tersangat biasa
90% different drpd awk.

so apa yg awak mahu.

i thought we are ok.

tapi entahlah.

nama manusia. bukan ada silap aku yang masih didendam. mungkin.



No comments:

sebab saya masih takpaham

assalammualaikum aku cuma nak berkongsi apa aku rasa. sebab disini more on privately and no more viewers like before. just luah isi hati...